Vissza

ÉTLAP

HIDEG ELŐÉTELEK:      
  1. Tatárbeefsteak friss zöldségekkel 3.700Ft.
2. Ínyenc saláta (jércemell csíkok, saláta, répa, sonka, tojás, paradicsom, füstölt sajt, kukorica,olívaolaj, borecet 2.000Ft.
LEVESEINK:      
  3. Falusi tyúkhúsleves csigatésztával 1.000Ft.
4. Orjaleveses fazék 1.000Ft.
5. Tárkonyos borjúragu leves 1.100Ft.
6. Bakonyi betyár leves 1.200Ft.
7. Márványsajtos póréhagyma leves szezámmagos cipóban 1.100Ft.
8. Meggykrémleves vanília fagylalttal 1.000Ft.
MELEG ELŐÉTELEK:      
  9. Velőrózsák rántva sültburgonyával 2.300Ft.
10. Rostonsült baconba göngyölt fetasajt grillezett paradicsommal és lapon sült burgonyával 2.300Ft.
KEMENCÉS ÉTELEINK:      
11. Kemencés sertéscsülök Pékné módra 2.600Ft.
  12. Bakonyi kemencés csülök, túrós csusza ágyon sütve 2.600Ft.
13. Szüreti kemencés csülök Kofa burgonyával cserépedényben sütve 2.600Ft.
14. Két személyes csülöktál (szüreti csülök, Pékné csülök, lyoni hagymával) 6.000Ft.
TÁRCSÁN SÜLT ÉTELEINK:      
  15. Lakomás fatál (borsos-mustáros tarja, roston csirkemell, karajszelet roston, sült velővel, kakastaréj, steak burgonyával, vegyes savanyúsággal tálalva) 3.500Ft.
16. Tejfölös sajt alatt sült fokhagymás tarja parasztos körettel 2.700Ft.
  17. Pácolt sertéstarja borsmártással rántott hagymával és korong burgonyával 2.700Ft.
18. Baconnal és camemberttel töltött jércemell roston sütve hercegnő burgonyával és áfonyával töltött barackkal 2.700Ft.
19. Baconba göngyölt csirkecombok füstölt sajtmártással, grill burgonyával 2.700Ft.
MAGYAROS ÉTELEINK:      
  20. Bográcsgulyás házi lepénnyel 1.300Ft.
21. Babgulyás 1.300Ft.
  22. Marhapörkölt sósburgonyával, vagy galuskával 2.500Ft.
HUNGARIKUMOK:      
  23. Töltött borda Görgey módra sajtos vitaminsalátával és steak burgonyával (baconnal, póréhagymával, füstölt sajttal töltött sertésborda rántva) 2.700Ft.
24. Mangalica szűzérmék baconba göngyölve parasztos lecsóval korong burgonyával 3.500Ft.
  25. Jérce rolád Széchenyi módra hercegnő burgonyával (jércemell libamájjal és baconnal töltve, tejszínes gombamártással) 4.200Ft.
26. Bélszín java Batthyány módra rostélyon sült zöldségekkel (roston sült bélszín java, roston sült libamájjal és ropogósra sült hagymakarikákkal 5.500Ft.
KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA:      
  27. KERT tál két személyre (rántott gomba, sajt, Erdélyi harcsafilé, sertésflekken, mustáros tarjával töltött sertéskaraj, csirkemell párizsi, baconba göngyölt csirkemell, sültburgonya, rizs és párolt zöldség körettel) 6.600Ft.
28. GRILL tányér (roston libamáj, roston karaj, roston csirkemell, grill kolbász, sült bacon, grill burgonya, sonkás sajtos vitamin saláta) 3.500Ft.
  29. Velővel töltött sertéskaraj fűszeres cikkburgonyával 2.700Ft.
30. SISTERGŐS szárnyas randevú krokettal és snidlinges pecsenyével (omlós kacsacomb, baconba göngyölt jércemell, roston libamáj) 3.500Ft.
31. Betyár fatál bugaci salátával és steak burgonyával (roston sült tarja velős-csirkemájas raguval, kakastaréjjal tálalva és kolbásszal, csülökkel, baconnal és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva) 3.500Ft.
  32. Velencei jércemell joghurtos friss salátával (rostonsült jércemell paradicsomkarikával és camemberttel) 2.700Ft.
33. Csirkemell steak grillezett barackkal, áfonyával és camemberttel sütve, burgonyapürével 2.700Ft.
  34. Jércemell csíkok sajtos mandulás köntösben joghurtos friss salátával 2.700Ft.
35. Omlós kacsacomb vele sült gyümölcsökkel, burgonyapürével és párolt káposztával 3.700Ft.
36. Kemencében sült kacsacomb kakukkfüves zöldségekkel és krokettal 3.700Ft.
  37. Fokhagymás flekken mustáros hagymával, steak burgonyával 2.700Ft.
38. Szárnyas fatál két személyre (baconos csirkecomb filé, párizsi csirkemell, rántott csirkemell, kacsacomb, feta sajt roston sütve, grillen sült gomba, grill burgonyával, kapros joghurtos öntettel és párolt káposztával) 6.600Ft.
39. Zsivány tarisznya steak burgonyával és bugaci salátával (kolbásszal, csülökkel, baconnal és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva) 2.700Ft.
HALAS ÉTELEINK:      
  40. Roston sült harcsa görög salátával és rántott hagymakarikákkal 2.700Ft.
41. Harcsapörkölt galuskával 2.700Ft.
  42. Mandulás pisztráng burgonyapürével 3.500Ft.
43. Erdélyi pisztráng tejföllel, baconnal és sajttal sütve petrezselymes burgonyával 3.500Ft.
44. Harcsacsíkok rántva friss joghurtos salátával 2.700Ft.
  45. Halas tál 2 személy részére (erdélyi pisztráng, rántott harcsa, roston harcsa, harcsa csíkok Orly módra, rántott hagymakarikákkal, görög salátával és petrezselymes burgonyával) 6.600Ft.
VEGETÁRIÁNUS ÉTELEINK:      
  46. Vegetáriánus vegyes tál (rántott hagymakarikák, rántott sajt, gomba Orly módra, grill zöldség) 2.500Ft.
47. Három sajtok grillen sütve, serpenyős zöldségekkel 2.500Ft.
  48. Fűszeres fetával töltött padlizsán rántva sült burgonyával, joghurtos salátával 2.500Ft.
GYEREKEK KEDVENCEI:      
  49. "Mosnster Barbie" kedvence (tejszínes gombás csirkemell hercegnő burgonyával) 1.800Ft.
50. "Spiderman" titkos élete (rántott csirkecomb sültburgonyával) 1.800Ft.
  51. "Batman" spagettije (bolognai spagetti trappista sajttal) 1.800Ft.
SALÁTÁK:      
  52. Saláta kívánság szerint (paradicsom, uborka, káposzta, csemegeuborka, ecetes almapaprika) 800Ft.
53. Fokhagymás tejfölös uborkasaláta 800Ft.
  54. Görög paraszt saláta 1.300Ft.
55. Vegyes saláta 800Ft.
56. Őszibarack befőtt 800Ft.
DESSZERTEK:      
  57. Rákóczi túrós palacsinta 1.200Ft.
58. Zserbó palacsinta 1.000Ft.
  59. Kemencés túrós palacsinta 1.200Ft.
60. Mákos guba gyümölcsökkel vaníliamártással kemencében sütve 1.000Ft.
61. Mákos meggyes lütyü (tejben áztatott rakott kalács, meggyel, mákkal, vaníliakrémmel és vanília fagyival) 1.000Ft.
  62. Kertkehely (somlói galuska, rumos meggy, gesztenyepüré, vanília fagyi) 1.000Ft.
63. "Tűz és jég" kehely (karamellizált banán, vanília fagyi, tejszínhab) 1.000Ft.

Jó étvágyat kívánunk minden kedves vendégünknek!

Hajagos Tibor mesterszakács
Dakó János (06 20) 261 1858
Koronics Péter
Tószegi József
Bencsik Bernadett
Patkós Richárd
Utasi Tamás
Török Richárd
Bogáromi Zsófia

Üzletvezető: Dakó János

Telefon: (06 76) 494 744

Az ételek elvitele esetén 150,-Ft. csomagolási díjat számolunk fel ételenként!